GEOCACHE STED - LÆS VENLIGST


Tillykke, du fandt den! Tilsigtet eller ej!
Hvorfor ligger denne gemte beholder her?  Hvad pokker laver denne tingest her med alle disse ting i?

Den er en del af en verdensomspændende 'leg' tilegnet GPS (Global Positioning System) brugere, kaldet Geocaching.
Legen involverer typisk en GPS bruger som gemmer en "skat" (denne beholder og dens indhold), og offentliggør de eksakte koordinater så andre GPS brugere kan komme på "skattejagt" for at finde den.

De eneste regler er:
  • Hvis du tager noget fra cache'en, skal du efterlade noget andet til den
  • Du skal skrive i logbogen

Forhåbentlig har personen som har gemt denne beholder fundet et godt sted, der ikke findes alt for let af uinteresserede personer. Nogle gange viser det sig at et tilsyneladende godt sted er et dårligt alligevel.

HVIS DU HAR FUNDET DENN BEHOLDER VED ET TILFÆLDE:

Storartet! Du er velkommen til at slutte dig til os! Vi beder dig kun om at:
  • Venligst ikke at flytte eller ødelægge beholderen. Den virkelige skat er bare det at finde beholderen og dele sine tanker med alle andre som også finder den.
  • Hvis du ønsker det, tag bare noget, men læg venligst noget andet af dit eget i stedet som andre så kan finde, og skriv så i logbogen.
  • Hvis muligt, lad os vide at du har fundet den, ved at besøge hjemmesiden listet herunder.

GeoCaching er åbent for alle med en GPS og en snert eventyrlyst. Der er lignende steder overalt på jorden. Organisationen har dens hjem på internettet. Besøg vores hjemmeside for at lære mere, eller hvis du har nogle kommentarer.

http://www.geocaching.com  samt  http://www.geocaching.dk

Hvis denne beholder af en eller anden grund er nødt til at blive fjernet, så giv os venligst besked via hjemmesiden. Vi undskylder, og vil hurtigst muligt fjerne den.