Ritter Krumfuß

Historien om Ridder Krumfod (Ritter Krumfuß), kort om familien Krümmel von Eynatten og hvordan Ritter Krumfuß blev til Krümmel.

Bogen Raaf var part i en fejde i Aachen Mariestiftn og var bygget i 1350 af den adelige familie De Limburg Raeve, hvorfra det fik sit navn. I en alder af kun 20 år erhvervede Johann Krümmel af Eynatten 1380 boet.

Navnet Crümmel (også Crummel eller Krümmel/Krummel) kan henføres til tilnavnet "Krummfuß": En Dietrich Crumpvuys d'Eynatten skulle i årene 1353-1355 have foretaget købstransaktioner på vegne af Hertugen af ​​Limburg. De fleste får deres navn givet fra fødslen af, men her er en individuel tiltale tilsyneladende blevet overført til hele familien.

I slutningen af 1369 underskrev Ridder Krümmel sin tiltrædelse af en freds alliance mellem Meuse-Rhin, som blev indgået i 1351 mellem byerne Köln og Aachen og hertugen af ​​Brabant. Ikke desto mindre blev handelskonvojer angrebet i Jülich landet igen, hvilket er grunden til Peter og Johannes af Krümmel Eynatten 1371 gik imod hertugerne af Jülich og Geldern i krig. Brugen af ​​riddere fra Eynatten lykkedes ikke, men tog ikke deres liv som så mange i slaget ved Baesweiler.

Krümmel af Eynatten allierede sig gennem ægteskab med andre Junker familier i omegnen såsom Schwarzenberg, med de Lamboy og Bertolf von Belven. Familien tilhørte indtil det 17. århundrede de magtfulde storjordejere, som ejede flere ejendomme i Walhorn, Merols og Henri-Chapelle foruden Raaf. I 1647 tilhørte stadig omkring 200 tønder land slottet, hvilket er ca. 600.000 m2. Odile Krümmel var den sidste kvindelige ætling af slægten. Navnet Krümmel udgår derfor på grund af manglende mandlige arvinger med hendes død i 1672. Fra midten af det 17. århundrede til slutningen af ​​det 18. århundrede, var Raaf ejet af familien af ​​Lomboy.

Kilde: http://www.burg-raaf.imagixx.de/vergangenheit/